Home POLITIKA Ndryshimet në statutin e PD-së pas Kuvendit të 17 korrikut, caktohet data e seancës në Gjykatën e Tiranës

Ndryshimet në statutin e PD-së pas Kuvendit të 17 korrikut, caktohet data e seancës në Gjykatën e Tiranës

0
Ndryshimet në statutin e PD-së pas Kuvendit të 17 korrikut, caktohet data e seancës në Gjykatën e Tiranës

Ndajeni këtë artikull me të tjerë duke klikuar ikonat më poshtë

Gjykata e Tiranës ka caktuar datën për shqyrtimin e e kërkesës së Partisë Demokratike për ndryshimin e statusit të partisë në Kuvendin e PD të 17 korrikut 2021.

Seanca e parë që do shqyrtojë këtë çështje nga gjyqtarja Blerina Muça pritet të zhvillohet më 15 shkurt.

Ndërsa për kërkesën e  Komisionit të  Rithemelimit të Partisë Demokratike e cila në dhjetor dorëzoi një kërkesë  gjykatës për  ndryshimet statutore të bëra në Kuvendin e datës 11 dhjetor të mbajtur në stadiumin “Air Albania”, gjykata nuk ka caktuar ende asnjë datë.

Pritet qe në ditët në vijim gjykata të marrë një vendimarrje dhe të caktojë një datë për ndryshimet statusore të Komisionit të Rithemelimit.

Ndajeni këtë artikull me të tjerë duke klikuar ikonat më poshtë