Në cilat vende qytetarët nuk jetojnë dot pa internet?

Ndajeni këtë artikull me të tjerë duke klikuar ikonat më poshtë

E keni menduar ndonjëherë si do të ishte jeta juaj pa internetin? Duke pasur në konsideratë volumin e kohës që njerëzit shpenzojnë në telefonët, iPad-ët dhe laptopët e tyre, një jetë pa internetin vështirë të imagjinohet këto ditë.
 
Për shumicën e njerëzve, koha përpara se të mbërrinte World Wide Web (WWW) është thjesht një kujtim e cila ka filluar të venitet nga impakti që ka pasur teknologjia tek jeta e njeriut.
 
Hulumtuesit e Ipsos kanë zbuluar se shoqëritë në tërësi nuk mund të jetojnë pa internet. Nga 18,180 të anketuar në 23 Shtate, Ipsos arriti në përfundimin se 2/3 e tyre nuk mund të imagjinonin jetën pa web-in.
 
Në Indi 82% e njerëzve nuk e mendojnë një jetë pa internet ndërsa në Itali dhe Japoni vetëm 62%.
 

Ndajeni këtë artikull me të tjerë duke klikuar ikonat më poshtë