Kryetari i Partisë Demokratike Lulzim Basha, përmes një postimi në facebook ka publikuar grafikët e ndihmës financiare familjare në vendet e Ballkanit, ku Shqipëria renditet e fundit. Kryedemokrati shprehet se Shqipëria nën drejtimin e Ramës është e fundit në çdo fushë, por jo dhe për shumë gjatë.

“Bashkë do ta shërojmë Shqipërinë, do të ndihmojmë financiarisht çdo familje shqiptare dhe do të sjellim shpresë të re për vendin”, shkruan Basha.

Postimi i Bashës: Me Ramën jemi të fundit në çdo fushë, përfshirë ndihmën direkte për ekonominë. Por jo dhe shumë gjatë! Bashkë do ta shërojmë Shqipërinë, do të ndihmojmë financiarisht çdo familje shqiptare dhe do të sjellim shpresë të re për vendin.

/faxweb

loading...