Deputeti Halit Valteri ka deklaruar se PS-ja dhe PD-ja janë parti që kurrë nuk kanë blerë vota.

Sipas tij, LSI është kanceri i politikës shqiptare.

“Opozita shqiptare sot është pa vizion, pa program dhe ka një llogari të qartë për të blerë vota.

Kjo pasi premtojnë punë dhe ndere për të ardhur në pushtet.

Këtë e bën LSI-ja që është kanceri i politikës shqiptare.

PS-ja dhe PD-ja janë parti që kurrë nuk kanë blerë vota.

Opozita nuk do të marrë kurrë pushtetin.”-tha Valteri