Subscribe kanalin tonë në Youtube për të mos humbur asnjë video të re

Policia e Vlorës ka bllokuar ditën e sotme dy mjete lundruese, një skaf dhe një tjetër mjet që përdorej për peshkim.

 

Skafi ndodhet në pronësi të shtetasit me iniciale G. G. Mjeti lundrues u bllokua pasi ky shtetas nuk e kishte regjistruar sipas procedurave ligjore të paracaktuara në ligjin nr.127, të vitit 2020.

 

Për këtë shkelje, pronarit të skafit iu vendos masa administrative 20 000 lekë të rinj.

 

Nga na atjetër, mjeti lundrues flluge që përdorej për peshkim është në pronësi të shtetasit E. M.. Ai u konstatua në një zonë të ndaluar për peshkim, në vijën bregdetare Vlorë – Himarë – Sarandë”.

 

Poilicia deklaron se kontrollet do të vijojnë përgjatë gjithë vijës bregdetare, me qëllim verifikimin e të gjitha mjeteve lundruese që përdoren për aktivitete të ndryshme dhe për evidetimin e rasteve të përdorimit të këtyre mjeteve në mënyrë të kundërligjshme.

Subscribe kanalin tonë në Youtube për të mos humbur asnjë video të re