Në momentin që nuk është gjendur akoma ndonje kure per koronavirusin, e gjithë bota i druhet një vale të dytë pandemie. Disa prej shteteve thonë se janë në gatishmëri për të përballuar këtë valë të dytë por sërish pasojat do të jenë shumë të medha

Media Britanike The Guardian publikoi një raport për 45 vendet që kanë mundësinë më të madhe për tu prekur nga një valë e dytë nga ku evidentoi 10 shtetet më të rrezikuara. Kjo pas një analize të kurbës së pandemisë pas lehtësimit të masave në këto vende.

ShBA dhe Gjermania përfshihen në 10 vendet e para pasi kanë pësuar një rritje të ndjeshme në bilancin e koronavirusit.

GjermaniUkrainëShBAZvicërBangladeshFrancëSuediIranIndoneziArabia Saudite


Previous articlePervec Malit te Zi, tjeter shtet fqinj mbyll kufijte tokesore per shqiptaret