Marsida Qatja, 30-vjeçarja që u bë u “mollë sherri” për përplasjen me a rmë në banesën e saj në Kavajë, ku u vr a Dritan Haxholli dhe u pl agos polici Bledar Toçi, ka publikuar një mesazh në rrjetet sociale, që sipas saj, ja dërgon bashkëshorti, që ndodhet në b urg në Gjermani.

Në mesazhin e publikuar nga Qatja, bashkëshorti i kërkon asaj të marrë pasaportat dhe të shkojë ta takojë, nëse e do akoma. Ndër të tjera, ai i shpreh edhe dashurinë, teksa i thotë se “jeta do të ishte e kotë pa ty, ti je fryma ime”.

“Nëse mendon se më do, merr pasaportat dhe të pres në takim, po pres dhe letra nga ty, të më shkruash për të gjitha, për dashuri dhe për situatën, të vërteta. Jeta pa ty do ishte e kotë. Unë të dua shumë dashuria ime. Le të gaboj në ndjenjën time, por ti je fryma ime”, thuhet në mesazh.