Nga Blerina Bombaj

(Dietologe)

Kur vuani nga sëmundje kronike të veshkave mund të jetë e nevojshme të ndryshoni regjimin tuaj ushqimor për të ndihmuar në menaxhimin e shëndetit të veshkave.

Disa hapa që duhen ndërmarrë përfshijnë:

1️⃣   Zgjidhni dhe pergatisni ushqime që përmbajnë pak kripë e sodium

2️⃣   Konsumoni sasinë e llojin e duhur të proteinave

3️⃣   Zgjidhni ushqime të shëndetshme për zemrën

4️⃣   Zgjidhni ushqime dhe pije që përmbajnë pak fosfor

5️⃣   Zgjidhni ushqime që përmbajnë sasinë e duhur të kaliumit

Subscribe kanalin tonë në Youtube për të mos humbur asnjë video të re