THIRRJE PER PROTESTE

NESER, DATE 19.01.2022, NE ZONEN E 5-MAJIT, IMT-ja KA NJOFTUAR SHEMBJEN E DHJETERA SHTEPIVE PA ARRITUR NJE MARREVESHJE PARAPRAKE ME BANORET.

Përmes VKM 533 dt. 22.9.2021 për rindërtimin dhe shpronësimin për interes publik Bashkia Tiranë ka dorëzuar nje akt-marrëveshje e njëanshëm pa vule dhe firmë, në te cilën nuk gjendet afat fillimi as përfundimi i punimeve. Nuk specifikohet vendi dhe koha ku do të ekzekutohet rikompensimi përmes shkëmbimit dhe as cilësohet pronësisë apo përdorimi i pronës.

Neser do jemi duke protestuar per kete. Bashkohuni!

në Facebook, klikoni Join Group

/faxweb

Subscribe kanalin tonë në Youtube për të mos humbur asnjë video të re