Nga Dilaver Xhelili

Bashkia e Kuçovës ka ndërmarrë një projekt për rindërtimin e rrjetit të ujësjellësit. Investimet publike nuk kanë të ndalur në të gjithë territorin e Bashkisë Kuçovë. Prioritet absolut i bashkisë ka qënë dhe mbetet ndryshimi rrënjësor i infrastukturës si dhe ne rrjetet e ujsjellsave. Ku çdo investim të jetë me standarde bashkëkohore.
E ndërsa punohet kudo, diku një rrugë, diku një çerdhe, kopësht, shkollë, përmirësim të ndjeshëm po pëson dhe ndërtimi dhe rehabilitimi i rrjetit të furnizimit me ujë të pijshëm si pasojë e ndërtimit të rrjetit të ri të kanalizimeve Ndërtimi i ujësjellësit të ri në Njësin administrative Lumasite Kuçovës, sa po ka filluar Kryetari bashkis Kreshnik Hajdari, shprehet
Rrjeti i shumëpritur i ujësjellësit për Lumasin filloi të ndërtohet! Nuk është vetëm një premtim i mbajtur, por është ndryshim dhe përmirësim i jetës për secilin nga banorët e kësaj zone dhe për një pjesë të banorëve të fshatit Tapi, me fazën e dytë të këtij projekti.