155 kamera në total janë çmontuar në Tiranë nga policia, të cilat dyshohet se përdoreshin nga grupet kriminale për të kontrolluar veprimtarinë kriminale.

 

Mes emrave që janë nën hetim, është edhe Gjergj Cukali, ose i njohur ndryshe si i “forti” i Myslym Shyrit dhe Genci Ferhati, i “forti” i rrugës së Kavajës.

 

Po ashtu, në sy bien edhe emra të personave të dënuiar për vrasje si Elidon Kotorri apo Gëzim Çela i dënuar për drogë

 

Tek zona e Emiljano Shullazit dhe Pajtim Serjanit kamerat i kishin hequr më përpara.

 

Emrat e plotë të personave që janë nën hetim:

 

Genci Ferhati

Baftiar Sufa

Bajram Gjoshi

Bledar Musaj

Boiken Spahiu

Denis Dervishi

Elidon Kotorri

Ervin Mansaku

Ervis Murati

Florand Karemani

Florian Dragoni

Gëzim Çelaj

Gjergj Cukali

Igli Selita

Ilir Oshafi

Rigers Krroqi

Valbona Drapi

Zenel Gjoshi