Skip to content

Nga një burrë me pemë në kokë deri tek një pasagjer me breshkë, shkrepjet më ‘perfekte’ dhe të çuditshme të njerëzve teksa udhëtojnë (FOTO)

Ndajeni këtë artikull me të tjerë duke klikuar ikonat më poshtë

Nga një burrë që udhëtonte me një pemë të Krishtlindjes në kokë, deri tek një pasagjer me një breshkë.

Këto janë vetëm dy fotografitë nga disa fotografi që përdoruesit e mediave sociale kanë ndarë me të tjerët, raportojne mediat e huaja.

Bëhet fjalë për fotografi qesharake të gjërave më të çuditshme që kanë parë në transportin publik.

Fotografitë argëtuese nga e gjithë bota, të cilat u grumbulluan në një galeri online nga WhyThese, përfshijnë një televizion që supozohet se po udhëtonte i vetmuar.

Një fotografi tjetër tregon atë që duket të jetë një grua me një kompjuter në kokë.

Dhe këto nuk përfundojnë me kaq.


Ndajeni këtë artikull me të tjerë duke klikuar ikonat më poshtë