Një 42 vjeçar u arrestua mbrëmjen e sotme në Greqi, i akuzuar se ka abuzuar me një person të paaftë për të rezistuar në një akt seksual. Viktima ka mbushur 12 vjeç dhe i përket spektrit të autizmit .

42-vjeçari, duke ditur interesimin e madh të djalit për patina, si pasojë e vështirësisë në zhvillim, me pretekstin se i dhuronte një palë të tilla, e ka futur brenda mesditës së shtëpisë së tij, datë 02.09.2024 dhe ka kryer veprat e mësipërme kriminale.

Pas denoncimit të nënës së të miturit, punonjës policiee kanë ndaluar jashtë shtëpisë së tij. I arrestuari u dërgua në Prokurorinë e Athinës. /

Subscribe kanalin tonë në Youtube për të mos humbur asnjë video të re