Moti i ftohte që ka përfshirë vendin e ka bere akoma me te vështire jetesen per banoret e Mazhes te strehuar ne çadra pas humbjes se banesave nga tërmeti i 26 nëntorit.

 

Banorët thonë se përveç të ftohtit dhe erës se fortë ata janë përballur edhe me mungesën e energjisë elektrike dhe ngrohjes.

 

 Një pjesë e banorëve tregojnë se janë ende në çadra verore ndërsa ankohen se nuk kanë pasur përkujdesje nga ana e autoriteteve.

 

 Por edhe pse qeveria u ka ofruar bonusin e qerase, banoret deklarojnë se ata nuk mund ti braktisin shtëpitë pasi kane bagëti dhe duhet të përkujdesen për to.