Ngritja e shtabit pararojë në Shqipëri, Yuri Kim: Zhvillim i rëndësishëm në marrëdhëniet mes dy vendeve

FIapodgXoAcVlVm-300x200.jpg

Ndajeni këtë artikull me të tjerë duke klikuar ikonat më poshtë

Ambasadorja e Shteteve të Bashkuara të Amerikës, Yuri Kim ka reaguar në lidhje me ngritjen e shtabit pararojë në Shqipëri.

Kim shkruan në Twitter se ky është një zhvillim me rëndësi për marrëdhëniet mes dy vendeve.

“Shkëlqyeshëm për të nisur vitin e ri me një zhvillim të rëndësishëm në marrëdhëniet e mbrojtjes së Shteteve të Bashkuara të Amerikës Flamuri dhe të Shqipërisë. Hera e parë që SHBA-të vendosin një seli të këtij lloji në Shqipëri. E rëndësishme për sigurinë rajonale.”, shkruan Kim.

Ndajeni këtë artikull me të tjerë duke klikuar ikonat më poshtë