Skip to content

Nis fushata për zgjedhjet lokale në Kosovë

Ndajeni këtë artikull me të tjerë duke klikuar ikonat më poshtë

Partitë politike nisin zyrtarisht fushatën parazgjedhore për zgjedhjet lokale të cilat do të mbahen më 22 tetor. Fushata do të zgjasë një muaj.
 
Komisioni Qendror i Zgjedhjeve ka certifikuar 91 subjekte politike, prej tyre 1 koalicion, 35 parti politike, 30 iniciativa qytetare dhe 25 kandidatë të pavarur për kryetar komune apo për Kuvende Komunale, në komuna të ndryshme.
 
E derisa KQZ po vazhdon me përgatitjet, vëzhgimin e zgjedhjeve do ta bëjnë edhe misioni i BE-së, dhe organizatat joqeveritare të Kosovës.

Ndajeni këtë artikull me të tjerë duke klikuar ikonat më poshtë