Nis pastrimi i spitaleve

Ndajeni këtë artikull me të tjerë duke klikuar ikonat më poshtë

Nis nga Elbasani aksioni kombëtar per pastrimin dhe  çlirimin e ambienteve te zëna te spitaleve.
 
Ministria e shendetesise Ogerta Manastirlliu pasi ka ndjekur prishjen e ndërtimeve te paligjshme ne territorin e spitalit rajonal te Elbasanit, deklaroi vijimin e tij ne çdo qendër shëndetësore te vendit. Ndërsa lajmëroi fillimin e higjienizimit te ambienteve brenda spitaleve ne 100 ditët e para te qeverise.
 
Per banoret e Elbasanit qe vazhdojnë te vijnë per diagnostikime ne Tirane, ministria lajmëroi se se shpejti ne spitalin rajonal do te vendoset pajisja e rezonancës magnetike.

Ndajeni këtë artikull me të tjerë duke klikuar ikonat më poshtë