Subscribe kanalin tonë në Youtube për të mos humbur asnjë video të re

Subscribe

Të shtunën e 29 Korrikut në Pogradec mbahet edicioni i dytë i Maraton ENKELANA.

 

Sipas Dashamir Çalit, njëri nga organizatoret e aktivitetit këtë vit, janë mbi 35 vende pjesëmarrëse nga gjithë bota dhe mbi 700 vrapues.

 

Dashamir Çali

 

250 vrapues janë në disiplinën e parë, të tjerët janë në disiplinën prej 10 km.

 

Aksi nacional do jetë i bllokuar për gati 1 orë e 30 minuta.

 

Dashamir Çali

 

Rruga nacionale nga kthesa e fshatit Lin drejt qendrës do të bllokohet nga ora 18:45 deri 19:15, pastaj do lëvizet me kufizime.

 

Për Klevis Canen, Drejtorin e Sporteve në Pogradec ky event sportiv është majft i rëndësishëm për promovimim e Pogradecit.

 

 

Klevis Cane

 

Kjo garë i jep shumë jetë Pogradecit, e ndihmon dhe për turizmin, sepse do të ketë koncerte dhe lojëra.

 

Ceremonia përmbyllëse e kësaj maratone në të dy disiplinat do të bëhet në Odeonin e qytetit në 29 Korrik.

Subscribe kanalin tonë në Youtube për të mos humbur asnjë video të re