Subscribe kanalin tonë në Youtube për të mos humbur asnjë video të re

E diela e pare e qershorit, plazhet ne Vlore sjellin me shume pushues. Por janë pushues ditor, ndersa është ende shpejt për të folur mbi pushimet e planifikuara.

Pushuesit besnikë nuk kanë munguar as këtë fundjavë.

Jam pushues i përhershëm në Vlorë edhe në dimër edhe në verë”.

Por ka dhe prej atyre që  vizitojnë Vlorën për herë të parë.

“Unë jam nga Shkodra dhe është e para herë që vij në Vlorë dhe u kënaqa shumë”, ka thënë ai.

Megjithëkëtë plazhistët më të shumtë këtë  fillim qershori  janë vlonjatët  ndonëse bregdeti i Vlorës  mbetet një nga më të pëlqyerit  nga pushues  vendas e të huaj.

Subscribe kanalin tonë në Youtube për të mos humbur asnjë video të re