Në datat 13 – 24 qershor 2022, ora 09:00 – 14:00, në çdo kopsht publik të Bashkisë Tiranë, do të kryhet procedura e aplikimit për regjistrimin e fëmijëve në kopsht.

Bashkia e Tiranës bën të ditur se aplikimi do të kryhet vetëm për fëmijët të cilët nuk kanë frekuentuar më parë çerdhet publike të Bashkisë Tiranë.

Prindërit do të duhet të drejtohen për të kryer aplikimin pranë kopshtit ku synohet të regjistrohet fëmija.

Ndërtimi i kopshteve të reja dhe rikonstruksioni i atyre ekzistuese shtatë vitet e fundit ka rritur kërkesën e prindërve të kryeqytetit për t’i regjistruar fëmijët e tyre në kopshtet publike.

Subscribe kanalin tonë në Youtube për të mos humbur asnjë video të re