Katy Perryt i është dhënë një urdhër ndálimi kundër një personi që e ka sùlmuar dhe përndjèkùr. Në dokumentet e gjykatës thuhet se këngëtarja ka marrë ùrdhërin kundër një burri të quajtur, William, i cili shkèli në pronën e saj. Ky urdhër pritet të mbròjè bashkëshortin e saj, Orlando Bloom, djalin e tij, Flynn dhe vajzën e tyre të vogël, Daisy.

Katy ka treguar se personi në fjalë ka kaluar gardhin e shtëpisë së saj në Beverly Hills në 8 shtator, ndërkohë që ajo ndodhej brenda bashkë me Orlandon dhe Daisyn. “William” ka kërcènuar edhe më parë Orlandon në “Twitter” dhe Katy ka pranuar se ndihet e rrèzíkuar për shkak të tij.

“William ka bërë kërcèníme në Twitter duke shkruar se dëshiron t’i kèpusë qafën Orlandos dhe më ka shárë mua në postime të ndryshme. Ai ka hyrë në pronën time dhe përbën një rrèzík të vërtetë për të gjithë ne”, ka thënë Katy sipas dokumenteve të gjykátës.

“Jam shumë e fríkèsuar se ai mund të ketë armë me vete. Jam e fríkèsuar për sígurinë time, të partnerit tim, fëmijës sim të sapolindur, familjes dhe miqve tanë”, është shprehur këngëtarja. Ky urdhër ndálími ndaj burrit në fjalë do jetë i përkòhshëm.

/faxweb