Është pothuajse i përfunduar procesi i numërimit të votave në qarkun e Dibrës, ku janë cilësuar të vlefshme 22970 fletë.

PS ka shënuar një fitore të thellë në këto zgjedhje, duke lënë në një garë të ‘fortë’ mes vetes, përfaqësuesit e PD-së dhe Shtëpisë së Lirisë.

Rahim Spahiu, PS, 13955 vota

Premtim Kryemadhi Shtëpia e Lirisë, 4478 vota

Luan Haka, PD, 4437 vota

në Facebook, klikoni Join Group

/faxweb