Ndajeni këtë artikull me të tjerë duke klikuar ikonat më poshtë

Kryetarja e Komisionit Evropian, Ursula von der Leyen, në ceremoninë e vënies në punë të interkonjeksionit të gazit Bullgari-Greqi deklaroi se kriza energjetike është serioze, por është e sigurt se Evropa do të përballet me të. Ajo vuri në dukje se gazsjellësi midis Bullgarisë dhe Greqisë “ndryshon rregullat e lojës” dhe do të thotë liri […]

Ndajeni këtë artikull me të tjerë duke klikuar ikonat më poshtë