Beni dhe Klarku po shijonin ditën e tyre duke pedaluar në një lumë të Albertës në Kanada.Të dy me kanoe po pedalonin në një zonë të rrëmbyeshme të lumit, kur shikojnë një këlysh dreri, i cili rrëzohet brenda në ujë.

Të dy burrat shkojnë menjëherë në ndihmë të kafshës. Skoti hidhet në ujin e rrëmbyer, ndërsa miku i tij e mban nën kontroll përmes një litari të lidhur në trupin e të parit. Skoti arrin t’i afrohet kafshës dhe e nxjerr nga lumi i rrëmbyer.

Këto janë momentet, e publikuara në median e huaj