Subscribe kanalin tonë në Youtube për të mos humbur asnjë video të re

OSHEE njofton se për shkak të një zjarri në afërsi të Nst në Sarandë, është stakuar furnizimi me energji elektrike për masë sigurie.

Për këtë arsye një pjesë e qytetit është pa energji elektrike.

Po ashtu njoftohet se zjarri është shuar, ndërsa po punohet për normalizimin e situatës

Regimi i OSHEE:

Përshëndetje

Për shkak të zjarrit në afërsi të Nst Sarandë, është stakuar furnizimi me energji elektrike për masë sigurie.
Një pjesë e qytetit është pa energji elektrike

Zjarri është shuar. Operatoret e Nst Saranda e Re dhe grupi i emergjencës OSSH janë duke manovruar me skemat normalizimin e situatës.

Subscribe kanalin tonë në Youtube për të mos humbur asnjë video të re