Diten e djeshme, departamenti amerikan i shtetit ka njoftuar zyrtarisht shtyrjen e dates se kontrollit te statusit te aplikuesve te DV 2021

Njoftimi i plote:

‘Departamenti i Shtetit po e shtyn hapjen e Kontrollit të Statusit të Hyrësve për aplikantët DV-2021 nga 5 maj per në 6 qershor 2020.

Burimet e Departamentit aktualisht janë duke u përdorur në rolin tonë për t’iu përgjigjur pandemisë COVID-19 dhe janë dhënë me përparësi për ndihma për SH.B.A. qytetarët jashtë shtetit.

Hapja e vonuar nuk do të ndikojë negativisht në aftësinë tonë për të para-procesuar dhe planifikuar intervista DV-2021, të cilat janë planifikuar të fillojnë në 1 tetor 2020.

Departamenti merr seriozisht rolin tonë në administrimin e Programit të Vizave të Diversitetit, në përputhje me të gjitha ligjet dhe rregulloret .’ Njoftimi

Previous articleHapje graduale, ja çfarë ndryshon nga e hena në Greqi

Subscribe kanalin tonë në Youtube për të mos humbur asnjë video të re