Shqipëria dhe Greqia do të lidhen mes tyre me një sistem hekurudhor për transport udhëtarësh dhe mallrash me një linjë që nis në Kristalopigi pranë Follorinës dhe vazhdon deri në Pogradec. Më tej lidhja hekurudhore vazhdon me rrjetin ekzistues në Shqipëri dhe atë në Greqi duke bërë të mundur që lëvizjet të kryhen në të […]

Subscribe kanalin tonë në Youtube për të mos humbur asnjë video të re