Nokia 8 me sistem Android në shitje më lirë nga sa u njoftua

Ndajeni këtë artikull me të tjerë duke klikuar ikonat më poshtë

Nokia 8 doli këtë muaj në treg. Telefoni ka shkuar deri tani tek klientët qe kishin bere porosi online në disa vende dhe çuditërisht kushton më pak se çmimi zyrtarisht i shpalosur prej 599 €.
 
Nga raportimet e mediave, klientët e rinj kane paguar ketë model celulari 579 €.
 
Disponueshmëria e Nokia 8 është vetëm online për momentin, ndërkohë që pajisja del në vitrinat e dyqaneve më 8 shtator.
 

Ndajeni këtë artikull me të tjerë duke klikuar ikonat më poshtë