Duke qenë se kalamajtë mbërritën po dalim t’i presim. Siç na mësoi muaji i shkuar, në këtë rrugë ka të papritura që nuk varen nga ne. Ajo që tha ministrja për Covax është e vërtetë tani, por nuk dihet më pas. Ajo që ne garantojmë është se po punojmë për të marrë sa më shumë vaksina, në mënyrë që të jemi në një ritëm me Serbinë dhe Greqinë. Kemi arsye të jemi optimist. Shpresoj që këtë javë të kemi lajme të reja konfirmuese. Nesër gjithçka mund të ndryshojë. Kjo punë është bërë si bursat, që ulen e ngrihen.

Siç nuk ndalojmë dot Andi Bushatin që të ketë tundimin të kryejë ndonjë vrasje siç u shpreh.

(E.H/Faxweb.al)

/faxweb