Skip to content

Nuk gjeti punë pas diplomimit, krijoi vetë biznesin! Historia e një gruaje nga Kosova

Ndajeni këtë artikull me të tjerë duke klikuar ikonat më poshtë

Jehona përfundoi shkollimin për menaxhim dhe teknologji. Dëshirë kishte të gjente një punë si mësimdhënëse, por pavarësisht përpjekjeve të saj, s’mundi dot.

Përballë pasigurisë që ofronte e ardhmja e saj, Jehona nuk u dorëzua dhe nisi një biznes familjar në bletari. Ajo jeton në Deçan dhe prej disa vitesh tashmë, është kthyer në një eksperte të bletarisë. Puna nisi e mbulonte konsumin familjar, por tashmë Jehona e shet produktin e vet.

Sot ajo u bën thirrje edhe grave të tjera pa punë, që ta shqyrtojnë bletarinë si mundësi fitimprurëse për familjet e tyre.

Më poshtë po sjellim rrëfimin e Jehonës, dhënë në një intervistë për REL


Ndajeni këtë artikull me të tjerë duke klikuar ikonat më poshtë