Manja: Top 10 listën e prokurorëve dhe gjyqarëve se nga e kanë vënë këtë pasuri, nuk e justifkojnë dot.

857 mln ketë të vjetra, 714 mijë euro kur në jetë ka bërë vetëm prokuroron. Ta hetjë drejhtësia këtë. Që shqiptarët ta marrin vesh se zbatohet njësoj pë rte gjithë

800 mln letë të vjetra, jo vetem që ka fshehej pasurish por ka edhe lidhje me botën e krimit.

691 mln leke të vjetra

600 mln te vjetra,bashk 500 mln lekë të vjetra, 460 mln leke, 155 mln lekë të vjetra. Të gjithë kanë problem me pasurinë, me toka. Doni për apartamentet? Nje subject tjeter 13 apartamente vila e shtepi, është larguar nga vetingu .

Ne subject tjeter ka ndërtuar vilën pa leje, vepër penale.  Ky mirë lekët pa burime por ka kryer edhe vpër penale.

 

në Facebook, klikoni Join Group

/faxweb

Subscribe kanalin tonë në Youtube për të mos humbur asnjë video të re