Nuk mori pjesë në Foltoren në Shkodër, Vlotana Ademi ndan mendjen, sot e pranishme në Kuvendin e Berishës

Kryetarja e Bashkisë së Shkodrës, Voltana Ademi, duket se mes Bashës dhe Berishës, ka zgjedhur këtë të fundit.

Edhe pse nuk ishte e pranishme në Foltoren që mbjati Berisha në Shkodër, sot Voltana u pa në Kuvendin që e thirrur nga ish-kreu i PD, që po zhvillohet në ‘Air Albania’.