Subscribe kanalin tonë në Youtube për të mos humbur asnjë video të re

50 shtetas shqiptarë janë riatdhesuar, pasi nuk përmbushnin më kushtet për qëndrim në Mbretërinë e Bashkuar.

 

Policia e Shtetit, në bashkëpunim me palën britanike, në kuadër të Task Forcës së përbashkët, ka marrë masa për verifikimet e nevojshme dhe për vënien përpara përgjegjësisë të shtetasve që nuk kanë respektuar detyrimet.

 

Policia e Shtetit është e vendosur për të bashkëpunuar me parterët për të parandaluar dhe ndëshkuar kalimin e paligjshëm të kufijve dhe apelon për të gjithë shtetasit shqiptarë që të zbatojnë legjislacionin në fuqi për rregullat e lëvizjes në BE dhe më gjerë.

Subscribe kanalin tonë në Youtube për të mos humbur asnjë video të re