Deklarata e djalit: Ajo është shtëpia jonë, babai është dhe me dokumenta, shtetas i Shqipërisë. Janë infektuar prej disa ushqimeve që kanë ngrënë aty.

Ajo që është e papërballueshme për familjen tonë është mostrajtimi i duhur në qendrën shëndetësore në Manëz. Kthimi në shtëpi i tre pacienteëve me të njëjtat simptoma në atë gjendje pa kryer analiza është jo i duhur për një mjek që i thotë vetej mjek.

Në spital i kanë kryer një infuzion dhe i kanë kthyer në shtëpi vetëm me barna. Çdo njeri që me kish pa gjendjen kish mund me konstatu që nuk kanë qenë në rregul

Sikur të ishte vetëm 1 mund të thoshte ka ec por jo kur shfaqen tre persona në atë gjendje me ato simptoma. Policia ka fillu ndjekjen dhe mjekësia ligjore ka me thënë fjalën e vetë.

Procedurat janë kry pasi nuk mundet me dal kufoma kur konsiderohet vdekja e dyshimtë.

Problemi që më shqetëson më së shumti është se ne kemi pas edhe një qen aty dhe pse ka ngordh qeni.

Ushqimet që hamë ne nuk i ha qeni, qeni ka pasur ushqimet e veta kokrra dhe kjo është shumë e dyshimtë.

Babai ka dal shpesh dhe nuk është se nuk i njeh kërto gjera. Mami i ka njoh gjithashtu shumë mirë kërpudhat se është rrit në fshat.

 

Për t’ju bashkuar faqes sone në Facebook, klikoni like

loading…

/faxweb