28 prill Blendi Klosi është kandidati që kryeson me 6467 vota listën e Partisë Socialiste pasi janë numëruar 116 qendra votimi nga 277 në total në qarkun e Beratit.

Pas tij numrin më të madh të votave e ka marrë kandidati Bardhyl Kollçaku me 2753 vota dhe Nasip Naço me 2615 vota.

Nga Partia Demokratike kryeson Bujar Hoxhaj me 2735 vota dhe pas tij, Tomor Alizoti 1725 vota.

Kështu, sipas të dhënave të publikuara nga Komisioni Qendror i Zgjedhjeve, nga 116 QV të qarkut Berat të numëruara deri tani nga 277 në total kandidatët e Partisë Socialiste kanë marrë përkatësisht:

Hatixhe Konomi              782 vota

2. Bardhyl Kollçaku              2753 vota

3. Fadil Nasufi                      986 vota

4. Nasip Naço                      2615 vota

5. Blendi Klosi                     6467 vota

6. Sara Satka                      522 vota

7. Jurgen pushi                    70 vota

8. Klajdi Qama                      502 vota

9. Rabuxhe Hoxha                  431 vota

Ndërsa kandidatët e koalicionit të Partisë Demokratike dhe Aleanca për ndryshim kanë marrë:

Tomor Alizoti                    1725 vota
Kasëm Mahmutaj               915 vota
Afërdita Gjini                      272 vota
Bujar Hoxhaj                      2735 vota
Pëllumb Nako                     119 vota
Alketa Mukavelati                119 vota
Ardit Benja                         953 vota
Denis Saatçiu                     85 vota
Ermira Arizi                       314 vota

/m.m/