BERAT

Në Qarkun e Beratit janë numëruar deri më tani, 63 kuti nga 277 në total.

Gazetarja Eneida Petova, raporton për “BalkanWeb” deri më tani, kryesuese në këtë qark është Partia Socialiste, me 9399 vota, e ndjekur nga Partia Demokratike me 5457 vota dhe Lëvizja Socialiste për Integrim me 2123 vota.

Nëse e përkthejmë në përqindje, Partia Socialiste ka 54.6%, Partia Demokratike 31.2% dhe LSI 12.9%. Vlen për t’u theksuar se në Bashkinë e Skraparit, LSI aktualisht është forcë e dytë me 867 vota.

Të dhënat e deritanishme në të gjitha bashkitë e Qarkut Berat:

Qarku Berat numëruar 63 nga 277 QV:

PS: 9399

PD: 5457

LSI: 2123

Skrapar KZAZ 68, numëruar 8 nga 23 QV

PS: 1125

PD: 863

LSI: 867

Poliçan, KZAZ 67, numëruar 13 nga 23 QV

PS: 2279

PD: 718

LSI: 346

Kuçovë, KZAZ 64, numëruar 14 nga 65 QV

PS: 2182

PD: 1497

LSI: 342

Dimal, KZAZ 63, numëruar 11 nga 47 QV

PS: 1472

PD: 1268

LSI: 128

Berat, KZAZ 65 + KZAZ 64, numëruar 17 nga 119 QV

PS: 2241

PD: 1611

LSI: 440

(BalkanWeb)