Përfundon numërimi për 80 nga 227 QV në total në Qarkun e Dibrës.

Deri më tani, Partia Socialiste kryeson me 47.1% të votave, e përkthyer në 10.994 vota.

E dyta renditet Partia Demokratike, e cila ka siguruar 42.3% të votave, e përkthyer në 9891 vota.

E treta në renditje është LSI me 7.7% e përkthyer në vota me 1803. Sipas projeksioneve pesë mandatet e këtij qarku ndahen në tre për PS dhe dy për PD.

Rezultati i plotë sipas bashkive:

Bashkia Dibër
PS – 3302
PD – 3564
LSI – 602

Bashkia e Bulqizës

PS – 2.450
PD – 1.721
LSI – 792

Bashkia Klos

PS- 1.988
PD – 1943
LSI – 98.