Ish ministri i Drejtësisë, Ylli Manjani, është shprehur i revoltuar lidhur me ilaçet që tregtohen në vendin tonë. Me anë të një postimi në rrjetin e tij social, Manjani akuzon institucionet përkatëse se nuk po lejeojnë që të farmacitë të kenë ilaçe perëndimor, duke bërë që të shiten vetëm ilaçe që nuk kanë asnjë lloj efekti por vetëm ju shërbejnë interesave të tyre ekonomike.

Ai vë në dukje se çmimi i ilaçeve në Shqipëri është më i ulët krahasuar me të njëjtat ilaçe perëndimore për vetë faktin se nuk kanë asnjë lloj efekti shërues madje japin edhe efekte të dëmshme anësore.

Postimi i Plotë nga Ylli Manjani

O kriminelë!
Të organinuar madje!
Hapni tregun! Lejoni farmacitë të shesin ilaçe perëndimore. Ilaçe që bëjnë efekt, jo pisllëqe që medemek kushtojnë pak!!!
Se nuk ka asnjë llogjikë që ilaçi që blihet 15 euro në Europë të kushtojë 3 euro në Shqipëri! Qartësisht nuk është i njëjti ilaç!!!
Më tej akoma, ilaçi që qeveria vetë e pranon me çmim reference 20 euro, na u shitka në farmaci me 4 euro!!! Me çfarë vaji e uthulle hahet ky mashtrim!
Sigurisht që ai që shitet në farmaci nuk është ilaç, por VJEDHJE me MASHTRIM! Pasoja është kriminale.
Pa folur këtu për trajtimin çnjerzor kolektiv që stimulohet nga mos menaxhimi i efekteve anësore dhe mos lejimi i formave alternative të marrjes së
medikamenteve. (Ilaçet nuk serviren vetëm në tableta sot…)
Doni krim shtetëror, këtu e keni.
Me miliona euro përfitime.
Nuk blejmë dot gjithmonë e çdo gjë jashtë shteti, dreqi e mori!

në Facebook, klikoni Join Group

/faxweb