OBSH ka paralajmëruar Evropën se nëse nuk e pajis veten mirë, do të ketë një valë të tretë të pandemisë në fillim të vitit 2021. David Nabarro, i dërguari special i OBSH-së, akuzon qeveritë evropiane se nuk kanë ndërtuar “infrastrukturën e nevojshme gjatë verën, pasi vuri nën kontroll valën e parë “.

Dhe nëse jo tani, “ne do të kemi një valë të tretë në fillim të vitit të ardhshëm”. Nabarro vlerësoi përgjigjen ndaj pandemisë së vendeve aziatike, të tilla si Koreja e Jugut, të cilat sillen si duhet.


Previous articleItali/ Rihapje me masa strikte për Krishtlindje ose gjithçka do te..

loading...