OKB dërgon 103 kamionë me ndihma humanitare në Idlib

OKB-Idlib89.jpg

Ndajeni këtë artikull me të tjerë duke klikuar ikonat më poshtë

Organizata e Kombeve të Bashkuara (OKB) dërgoi 103 kamionë me ndihma humanitare në Idlib të Sirisë, transmet

Kamionët që mbanin ndihmën e OKB-së kaluan përmes portës kufitare Cilvegözü në rrethin Reyhanlı të qyetit Hatay.

Ndërkaq thuhet se ndihmat humanitare do t’u shpërndahen atyre në nevojë në Idlib dhe fshatrat përreth.

Ndajeni këtë artikull me të tjerë duke klikuar ikonat më poshtë