Organizata e Kombeve të Bashkuara (OKB) dërgoi 73 kamionë me ndihma humanitare në qytetin Idlib të Sirisë.

Kamionët që transportonin ndihmën e OKB-së kaluan përmes portës kufitare Cilvegözü në rrethin Reyhanlı në Hatay të Turqisë.

Thuhet se materialet e ndihmave humanitare në kamionë do t’u shpërndahen atyre në nevojë në Idlib dhe fshatrat e tij.
Burimi: AA

Subscribe kanalin tonë në Youtube për të mos humbur asnjë video të re