Me shume se 18 persona janë arrestuar gjatë orëve të fundit nga drejtoria vendore e qarkut të Korçës. Në operacion janë përfshirë me shume 50 forca policie të cilët janë shtrirë jo vetëm në qytetin e Korçës por edhe në zonat e tjera të juglindjes së vendit.

Te arrestuarit mësohet se janë kryesisht shpërndarës të lëndëve narkotike përfshi dhe ato të forta ashtu sic mësohet të jenë arrestuar persona të cilët njihen si prodhues e shpërndarës të lëndëve narkotike.

Subscribe kanalin tonë në Youtube për të mos humbur asnjë video të re