Në një ankand në shtetin amerikan të Maryland, një orë që i përkiste ish-liderit nazist Adolf Hitler u shit për 1.1 milionë dollarë. Alexander Historical Auctions of Chesapeake City, Maryland, e vlerësoi orën midis dy dhe katër milionë dollarë, duke shpjeguar se është një “relike e Luftës së Dytë Botërore me përmasa historike”. Udhëheqësit hebrenj […]

Subscribe kanalin tonë në Youtube për të mos humbur asnjë video të re