Operatori i Shpërndarjes së Energjisë Elektrike ka njoftuar se ditën e nesërme në datë 1 qershor do të ketë shkëputje të energjisë elektrike në qarkun e Tiranës brenda intervalit kohor 09:00-16:00 pasi do të punohet në disa kabina të NST Farkë.

Pa energji do të mbeten këto zona në Tiranë: Pjesërisht zona afër TEG, rruga e Vilave dhe zona e Farkës së vogël

Njoftimi i Plotë

Njoftim për abonentët #Tiranë

Stakim, 1 qershor

Në vijim të punimeve për investimin që po kryhet për rikonstruksionin e kabinave, nesër datë 1 qershor, në intervalin kohor 09:00-16:00 do të punohet në disa kabina të NST Farkë.

Pa energji do të mbeten këto zona në Tiranë: Pjesërisht zona afër TEG, rruga e Vilave dhe zona e Farkës së vogël

Vijon …

Për t’ju bashkuar faqes sone në Facebook, klikoni like

loading…

/faxweb