Pa baba dhe në varfëri të madhe, 14 vjeçarja mbushet në lot kur mëson për surprizën

Screenshot_101-3.png

Ndajeni këtë artikull me të tjerë duke klikuar ikonat më poshtë

Kjo është shtëpia ku jeton një fëmijë. Qëkur lindi Aurora, sot 14 vjeçe, nuk ka parë një ditë të gëzueshme. Varfëria e madhe ka bllokuar çdo rreze shprese, ndërsa ikja e babait ishte goditja më e madhe.

Ndajeni këtë artikull me të tjerë duke klikuar ikonat më poshtë