Jo vetëm në Durrës, Lezhë dhe Tiranë, por tërmeti I 26 nëntorit ka lënë gjurmë edhe në fshatin Shullazë të Kurbinit.

Në këtë fshat janë dëmtuar disa shtëpi, te cilat jane bërë të pabanueshme.

E tillë është edhe banesa e Ndue Lalës, I cili është larguar bashkë me familjen në një shtëpi me qira.

I vëllai I tij ngre shqetësimin e se askush nuk ka ardhur për ti verfikuara dëmet në banesë.

Familja apelon për ndihmë, pasi asnjë insitucion nuk ka ofruar mbështetje.