Kryeministri Edi Rama ka ironizuar spotin e Partisë Demokratike të shfaqur një ditë më parë, të cilën ekipi i PD-së e ka promovuar si shembull dhe rast susksesi për fushatën e zgjedhjeve të 25 Prillit.

“Paç fatin e Liljanës”- shkruan Rama përkrahë videos së Liljanës Ramasaçit e cila është larguar nga sistemi i shëndetësisë në Tetor të vitit të shkuar dhe ka hapur një depo farmaceutike.

View this post on Instagram

 

A post shared by Edi Rama (@ediramaal)