Paniku shpërtheu në aeroportin “Ben Gurion” të Izraelit kur një familje amerikane u tregoi oficerëve të sigurisë një raketë që kishin gjetur gjatë pushimeve të tyre në vend gjatë një kontrolli dhe vendosën … ta merrnin atë si suvenir! Sapo u bë e ditur natyra e “suvenirit” të familjes, në aeroport, jashtë Tel Avivit, ka […]