Në Shqipëri, ashtu si dhe në disa vende të Mesdheut, po përjetohet një i ftohtë i pazakontë me temperatura mjaft ekstreme.

Në Pogradec ndërkohë, në buzë të liqenit të qytetit, acari ka krijuar disa pamje të pazakonta.

Objektet e vëna aty nga dora e njeriut, janë mbuluar nga akulli, duke krijuar disa “skulptura” interesante.

Pamjet video, liqeni i Pukës ngrin plotësisht… temperatura atje, -9.5°C!