Pamjet që shihni padyshim që nuk i ngjajnë asaj Tirane që ne jemi mësuar të shohim çdo ditë. Rrugë të boshatisura, dhe tek tuk të sheh syri ndonjë makinë, ndërkohë që kryeqyteti ndodhet në ‘shtetrrethim’, në kuadër të forcimit të masave kundër koronavirusit.

Dje qeveria urdhëroi që duke nisur nga ora 6:00 e mëngjesit të sotëm, deri të dielën në mesnatë. Urdhri në fjalë përcakton se asnjë mjet privat, nuk do të lëvizte, por vetëm automjetet e autorizuara nga policia e Shtetit.

Pamjet me dron të Tiranës nga lart janë siguruar nga LSA.